Unen salat

Tässä syventävässä ohjelmassa pureudumme uneen, virkeyteen ja palautumiseen, joka tukee kiireisessä arjessa.
Taso 1
Taso 2
Taso 3

Tuotteen taso 2

Tämä Uumen ohjelma auttaa syventymään rauhassa unen hyötyihin sekä siihen, mitä kokonaisvaikutuksia unella on. Unen laatu sekä virkeys vaikuttavat ihmisten tehokkuuteen ja tarkkaavaisuuteen. Nykyinen elämäntahti niin töissä kuin vapaalla saattaa aiheuttaa unen laatua heikentävää stressiä. Uni ja sen palauttava voima ovat tärkeitä hyvinvoinnin ja jaksamisen rakennuspalikoita, joiden hyötyihin ja kokonaisvaikutuksiin sukelletaan tämän syventävän Uumen puolipäiväohjelman merkeissä. Miten unta ja sen laatua onnistutaan arjessa edistämään ja kuinka tärkeää palautuminen on kaiken kiireen keskellä? Mitkä arjen työkalut toimivat apunamme laadukkaassa unessa sekä palautumisessa? Tämä Uumen ohjelma avaa asiantuntijan ohjeistamana laadukkaan unen aikaansaamat hyödyt, pureutuu mahdollisiin esteisiin sekä antaa työkaluja unen laadun kehittämiseen. Päivän jälkeen teillä on taskussanne useita vinkkejä laadukkaamman unen takaamiseksi sekä opitte ymmärtämään ja analysoimaan omaa untanne.

 

Kesto: 3h

Paikka: Joensuu, Koli tai Nurmes

Ryhmäkoko: 10-50 hlöä

Kieli: suomi ja englanti

Hinta: 

Joensuu

62€/hlö kun 10-24 hlöä

60€/hlö kun 25-49 hlöä

58€/hlö kun 50 hlöä ja yli

 

Koli

68€/hlö kun 10-24 hlöä

66€/hlö kun 25-49 hlöä

64€/hlö kun 50 hlöä ja yli

 

Nurmes (Bomba)

61€/hlö kun 10-24 hlöä

59€/hlö kun 25-49 hlöä

57€/hlö kun 50 hlöä ja yli

 

Hinta sisältää koulutetun ohjaajan palvelut, alv:n, tilavuokran sekä keittolounaan tai runsaan salaattibuffetin varaajan toiveiden mukaisesti.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä sivusta löytyvällä yhteydenottolomakkeella tai suoraan myyntipalveluumme 020 1234 660 tai sales.karelia@sokoshotels.fi.

 

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.