Uumen kokouspaketti

Valitse kokouspäiväsi oheen lyhyitä Uumen hetkiä ja Uumen-teemainen ruoka luomaan kokonaisvaltaista hyvinvointia päivääsi.
Taso 1
Taso 2
Taso 3

Tuotteen taso 1

Yhdistä kokouspäivääsi Uumen-ohjelmaa virkistämään ja rentouttamaan työporukkaasi. Tämän lisäksi meiltä on saatavilla Uumen-teemainen kokousruoka, johon kuuluu aamukahvin lisäksi kattava lounas sekä iltapäiväkahvi. Haluamme, että sinä ja ryhmäsi pääsette hyvinvoinnin äärelle ja lähdette rentoutuneempana kuin tulitte.

Huom. Uumen kokouspaketti on saatavilla min. 10 hengelle. Jos osallistujia on alle 30 lounas tarjoillaan lautastarjoiluna. Yli 30 hengelle katetaan buffetpöytä. Kokouspaketti on saatavilla Joensuussa, Kolilla ja Bomballa.

 

Uumen-teemainen kokousruoka

Aamukahvi suolaisella:  

Makuvettä, kokonaisia hedelmiä, pähkinöitä, kahvia ja haudutettua teetä, hunajaa, sokeria ja kauramaitoa & tavan maitoa.

Lisäksi marjatuorepuuroa ja vihersmoothieta

Lounas: 

Alkusalaatit: Tomaattia, kurkkua, valikoima salaatin lehtiä, kolmen pavun salaatti, bulguria-kvinoaa ja kasviksia, kananmunia, pikkelöityjä vihanneksia, ananasta ja melonisalaattia. Chian siemen- ja ruisleipää, hummusta ja voita. 

Pestolla kuorrutettua lohta, kookos-tofu currya, höyrytettyjä vihanneksia ja riisi-linssi-lehtikaalipaistosta 

Kahvia/teetä ja tummasuklaa 

 

Iltapäiväkahvi makealla: 

Makuvettä, kokonaisia hedelmiä, pähkinöitä, kahvia & haudutettua teetä, hunajaa, sokeria ja kauramaitoa & tavan maitoa

Raakakakkua ja hedelmärahkaa  

  •  

Paikka: Joensuu, Koli tai Nurmes

Kokousruokapaketin hinta: 

Joensuu

46,20€/hlö

 

Koli

47,70€/hlö

 

Bomba

48,20€/hlö

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä sivusta löytyvällä yhteydenottolomakkeella tai suoraan myyntipalveluumme 020 1234 660 tai sales.karelia@sokoshotels.fi.

Huom. nämä hinnat eivät sisällä Uumen-ohjelmaa.

 

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Videot