Naurujooga

Vanha sanonta “nauru pidentää ikää” pitää paikkansa. Lukuisien terveysvaikutustensa lisäksi, nauru lisää muun muassa porukan yhteenkuuluvuuden tunnetta, luovuutta, positiivisuutta sekä sosiaalista kyvykkyyttä. Lisäksi se laukaisee jännitystä ja lievittää stressiä.
Taso 1
Taso 2
Taso 3

Tuotteen taso 1

Naurulla on työyhteisössäkin yhdistävä voima. Naurujooga mahdollistaa porukallenne rentouttavan ja riemastuttavan hetken. Ohjelman aikana toteutetaan ohjatusti erilaisia nauruharjoituksia ja syvähengityksiä, jotka aktivoivat kehon naurulihaksia ja puhdistavat keuhkoja. Mahdollisuuksien mukaan naurujooga toteutetaan luonnossa, jolloin puhdas luonto ja raitis ilma vahvistavat harjoitusten terveysvaikutuksia. Naurujooga alkaa lämmittelyharjoituksilla ja loppuu yhteiseen vapaanauruun ja loppurentoutukseen. Luonnossa toteutetun naurujoogan aikana kävellään muutama sata metriä helpohkoa polkua. Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta syvähengityksestä tai naurujoogasta – mukaan riittää avoin mieli sekä tarvittaessa säänmukainen rento ulkoiluasu ja jalkineet, lämpimällä säällä vesipullo. Tervetuloa nauramaan kanssamme! 

 

Kesto: 1h

Paikka: Koli ja Nurmes

Ryhmäkoko: 10-30 hlöä

Kieli: suomi

Hinta: 

Koli

24€/hlö kun 10-24 hlöä

22€/hlö kun 25-30 hlöä

 

Nurmes

32€/hlö kun 10-24 hlöä

30€/hlö kun 25-30 hlöä

 

Hinnat sisältävät koulutetun naurujoogaohjaajan palvelut, alv:n ja tilavuokran.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä sivusta löytyvällä yhteydenottolomakkeella tai suoraan myyntipalveluumme 020 1234 660 tai sales.karelia@sokoshotels.fi.

 

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.