Pilates

Mielen rauhoittuminen kehollisen Pilates-harjoituksen avulla? Ota ryhmällesi hetki vahvistavaa ja rauhoittavaa pilatesta, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille!
Taso 1
Taso 2
Taso 3

Tuotteen taso 1

Tällä Uumen tunnilla käytämme Pilates-kehonhallintamenetelmää, joka vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, syventää hengitystä, kohentaa ja ylläpitää ryhtiä sekä opettaa liikkumaan fysiologisesti paremmin. Liikumme pääasiassa lattiatasossa, joten harjoittelu ei rasita niveliä.

Tämä kehonhuoltotunti lisää fyysistä ja henkistä hyvinvointia; liikkuvuutta, koordinaatiota, keskittymiskykyä, rentoutumista  ja hyvää ryhtiä.

Pilates-harjoittelu sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille ja liikunnan aloittajille. Aktiivisempi liikkuja saa tunnista tukea muuhun harjoitteluun ja aloitteleva liikkuja pääsee tämän tunnin avulla lempeästi alkuun. Harjoitustunnin sisältö voidaan koota yksilöllisesti, ryhmänne tarpeiden mukaan räätälöiden.

 

Kesto: 1h

Paikka: Joensuu, Koli ja Nurmes

Ryhmäkoko: 6-15 hlöä

Kieli: suomi

Hinta: 

Joensuu

36€/hlö kun 6-15 hlöä

 

Koli

36€/hlö kun 6-15 hlöä

 

Nurmes

51€/hlö kun 6-15 hlöä

 

Hinnat sisältävät koulutetun pilatesohjaajan palvelut, alv:n ja tilavuokran.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä sivusta löytyvällä yhteydenottolomakkeella tai suoraan myyntipalveluumme 020 1234 660 tai sales.karelia@sokoshotels.fi.

 

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.